Nový rok, nový štart. Oživenie domácnosti vás nemusí stáť majetok

Nový rok, nový štart. Oživenie domácnosti vás nemusí stáť majetok

Nový rok, nový štart. Oživenie domácnosti vás nemusí stáť majetok

Doplnky do bytu jednoznačne patria. Domácnosť vedia skvelo oživiť a dodať jej finálny šmrnc. Nový rok 2021 je na menšie zmeny v domácnosti ako stvorený. Hovorí sa predsa, že nový rok je nový štart. A rozhodne platí aj to, že oživenie domácnosti vás nemusí stáť celý váš majetok.

Prečo si v novom roku oživiť interiér?

S novým rokom prichádzajú aj novoročné predsavzatia. Z nejakého dôvodu radi začíname nový rok s nepopísanou doskou. Na tento čerstvý začiatok sa zíde, keď si nejako oživíme či mierne upravíme interiér u nás doma. Predsa, je to miesto, kde trávime najviac času. Ak sa cítime dobre ohľadom nášho príbytku, tak nám veľa vecí v živote pôjde ľahšie.

7 tipov, ako si oživiť interiér u vás doma

Podlahy

Neodmysliteľnou súčasťou každého interiéru je podlaha. Ak zvažujete aj takéto oživenie, tak vám odporúčame naše podlahy. Sú kvalitné, majú krásne farby, ktoré oživia a zároveň zútulnia váš priestor. My vám zmenu podlahy odporúčame najmä v prípade, že máte staré podlahy, ktoré sa mali vymeniť už dávno. Avšak skvelou možnosťou je aj drevená stena spravená na mieru. A áno, čítate správne. Je vytvorená z podláh.

Interiérové dvere

Mnoho z nás si možno ani neuvedomuje, aký výsledný efekt majú správne interiérové dvere. Iste si hovoríte, veď je to úplne jedno. Ich účel je jasný. Áno. Ich účel je jasný, avšak interiér by mali krásne dopĺňať. Aj preto by nemali pôsobiť rušivo, ale mali by zapadnúť. Ak hľadáte oživenie vo forme výmeny vašich interiérových dverí, tak vám s tým radi pomôžeme. Mnoho dverí nájdete aj u nás v Eko Interiér.

Pridajte doplnky, ako napr. tapety a koberčeky

Tapety sa zvyknú podceňovať. Avšak, interiéru dodajú šmrnc, inakosť a útulnosť. Tak prečo ich neskúsiť aj u vás doma? Skvelo sa budú hodiť aj koberčeky. Odporúčame ich dať do vstupnej chodbičky. Veľmi rýchlo zmenia váš interiér. Koberček môžete dať aj do obývačky, kuchyne a kúpeľne.

Zmeňte farebnosť doplnkov

Aj taká maličkosť ako farebné doplnky zmenia celkový vzhľad vášho interiéru. Počas Vianočného obdobia ste pravdepodobne volili vianočné farby, ktoré so svetielkami pôsobia výrazne. Ak však svetielka už nemáte, tak strácajú svoje čaro. Vymeňte červenú, zelenú či zlatú za iné farebné kombinácie. Experimentujte, kombinujte farby. Zmeniť môžete farby obliečok, vankúšov, dék, fotorámikov a mnohých ďalších doplnkov.

Záclony či závesy

Okná sú dominantou v každej domácnosti. Ak ich chcete zvýrazniť, tak jednoznačne zvoľte záclony či závesy. Tmavé farby závesov sa hodia do slnečných izieb, zatiaľ čo svetlé farby sa hodia do miestností, ktoré chcete rozjasniť.

Kvetináče

Kvety zmenia priestor takmer na nespoznanie. Ak žiadne doma nemáte, tak to zmeňte. Ak však kvety doma už máte, tak ich jednoducho iba popresádzajte, upravte, prípadne dokúpte pár nových. Vdýchnu vám do interiéru nového ducha.

Zdieľajte s priateľmi